Bota e Gruas

Në cilin muaj duhet të fillojmë ujin tek bebet?

A mund te konsumojnë ujë fëmijët? Ja cfarë duhet të dini rreth kësaj
Fëmija ka nevojë për të konsumuar disa gllënjka uji në momentin kur fillon të ushqehet me ushqime të ngurta, pasi më perpara hidratohet nga qumështi i gjirit apo ai i formulës.
Periudha më e përshtatshme për ta ushqyer fëmijën me ushqime të ngurta është pasi i ka mbushur 4-6 muaj dhe sasia e ujit e rekomandueshme është rreth gjysëm gote gjatë gjithë ditës. Gjithsesi per c’do rast para përdorimit të ujit është i domosdoshëm konsultimi me një pediatër.

Blini tani goten e pershtatshme per uje me koke te bute silikoni nga Chicco/

Per te pare produktin kliko foton ose “ChiccoAlbania“.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Artemisa Brahimaj

Artemisa Brahimaj

Themeluese e Bota e Gruas

pharmasept

BABY CARE

Më të shikuarat

Postime të ngjashme

Reflekset e të porsalindurve

Bebet lindin me reflekse të zhvilluara, dhe 5 janë ato që ata shfaqin menjëherë sapo vijnë në jetë. Bëhet fjalë për disa veprime/lëvizje të pavullnetshme

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Direct Transfer IBAN: