Bota e Gruas

Pelena e re Pingo, nje hap perpara drejt cilesise maksimale

Pelenat e riciklueshme janë një arritje me vlerë të madhe përsa i përket mjedisit ku jetojmë. Dhe normalisht një pelenë e tillë ekologjike nuk ka si të jetë më e mira edhe për lëkurën e fëmijës.

Pingo kujdeset për të vegjlit tanë prej dekadash, dhe cilësia ka ardhur gjithnjë duke u përmirësuar. Larg kimikateve, pa aromë, pa klor, me pambuk organik. C’ka do të thotë? Larg, shumë larg edhe irritimet që hasim shpesh në nenat.

E dinit se Pingo është një pelenë zviceriane ekologjike që kujdeset maksimalisht për fëmijët prej 30 vitesh?

Mban lëkurën e fëmijës të thatë për një kohë të gjatë, sidomos gjatë natës. Dhe të gjitha e dimë sa kjo është e rëndësishme apo jo? Nuk duhet të harrojmë edhe rëndësinë që kjo përthithje e mirë ka gjatë fazës së daljes së dhëmbëve, kohë e cila shoqërohet me diarre dhe kjo e fundit sjell edhe pucrra apo skuqje tek zona anale kryesisht.

Prandaj Pingo do t’ju ndihmojë edhe gjatë kësaj faze.

Tashmë edhe me një paketim të ri!

Paketimi i ri i permiresuar vjen me nje ndikim jo te larte ne dizajn duke perdorur sa me pak materiale, pa bere kompromis me performancen apo komfortin e bebit tuaj.

Cfarë e bën pelenën Pingo të tillë?

Shtresa e pelenes eshte prodhuar nga celuloza FSC e certifikuar (100% pambuk organik), e cila sjell nje qendrushmeri me te larte dhe eshte shume thithese. Produkti eshte testuar nga Dermatest ne lekura te ndjeshme, e vleresuar me Standardin EXCELLENT! Prandaj lekura e bebit tuaj do te mbetet e bute dhe nuk do te irritohet në asnjë moment.

Vlen te permendet se pelenat Pingo janë pelenat e vetme qe kane kaq shume certifikime ne nje produkt te vete, nga ana tjetër janë super te holla.

Gjithashtu, nuk përmban klor, lateks, locione, parfume, nuk ka ngjyrues në kontakt me lëkurën, certifikuar FSC. Një produkt “SwissMade”.

Ps: Gjatë përditshmërisë ju këshillojmë të përdorni edhe letrat e lagura Pingo, të cilat janë të buta, kanë në përbërje Aloe Vera dhe janë prej pambuku organik.

Dicka më tepër rreth pelenave Pingo

  • Pelenat prodhohen me energji elektrike jeshile, e certifikuar nga NaturemadeStar.
  • Emetimet e mbetura te CO2 nga procesi i prodhimit, kompensohen permes projekteve tecertifikuara nga myclimate
  • Ky produkt eshte testuar nga substancat e demshme, nga Standarti Oekotex 100, Babyclass 1, Aneksi 4.
  • Produkti me i mire ECO 2017, 2018, 2019. Shtresë e pambuktë, 100% organike.

Për më tepër sugjerime, informacione, këshilla kontaktoni faqen zyrtare HolleBabyAlbania

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Artemisa Brahimaj

Artemisa Brahimaj

Themeluese e Bota e Gruas
Më të shikuarat

Postime të ngjashme

Direct Transfer IBAN: