Bota e Gruas

Dashuri e dyfishte 🥰 😍😍😍 Informacioni mundesuar nga @klinikagliozheni • • • • •

• Ndiqni videon për të parë bashkëveprimin e binjakëve gjatë rritjes së tyre në barkun e nënës 👶

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Artemisa Brahimaj

Artemisa Brahimaj

Themeluese e Bota e Gruas

pharmasept

BABY CARE

Më të shikuarat

Postime të ngjashme

Reflekset e të porsalindurve

Bebet lindin me reflekse të zhvilluara, dhe 5 janë ato që ata shfaqin menjëherë sapo vijnë në jetë. Bëhet fjalë për disa veprime/lëvizje të pavullnetshme

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Direct Transfer IBAN: