Bota e Gruas

Problemet me gjumin

Problemet me gjumin

Sot per here te pare pas 2.5 vitesh bashke po njihemi🥰🥰 Dhe do t’ju flas per gjumin e femijeve 😊😊 Komentoni poshte nese deshironi shpjegime me teper dhe tag nenat e tjera qe mendoni se mund ti ndihmojme duke degjuar videon 😍😍 Faleminderit qe me ndiqni 🙏🙏

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Artemisa Brahimaj

Artemisa Brahimaj

Themeluese e Bota e Gruas

pharmasept

BABY CARE

Më të shikuarat

Postime të ngjashme

Reflekset e të porsalindurve

Bebet lindin me reflekse të zhvilluara, dhe 5 janë ato që ata shfaqin menjëherë sapo vijnë në jetë. Bëhet fjalë për disa veprime/lëvizje të pavullnetshme

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Direct Transfer IBAN: