Bota e Gruas

Çarë do të gjeni në një plan trajnimi për gjumin e fëmijës?

Përshëndetje!

Unë jam Artemisa, Trajnuese e Certifikuar Gjumi për Bebet dhe Fëmijët nga mosha 0-3 vjecare.

Unë mund t’ju ndihmoj të përmirësoni gjumin e fëmijës, shmangni zgjimet e natës dhe ta bëni atë të flejë i qetë duke përdorur metoda graduale dhe tepër të lehta për fëmijën.

Ju mund të regjistroheni dhe te merrni planin tuaj të trajnimit të fëmijës duke derguar nje mesazh KËTU.

Ne nje plan trajnimi ju do te merrni:

  1. Rutinen e femijes
  2. Oraret e gjumit dhe aktiviteteve te dites sipas moshes
  3. Menyren si duhet te vendosni femijen ne gjume ne mbremje
  4. Si duhet te trajtoni zgjimet e shpeshta gjate nates
  5. Si te trajtoni zgjimet e hershme te mengjesit
  6. Si te beni shkeputjen ne menyre graduale te vakteve te nates (ne rast se deshironi)
  7. Si te zgjasni nje gjume gjate dites
  8. Si te mesoni femijen ne menyre graduale te fleje pa ndihmen tuaj, te biberonit apo gjirit
  9. Si te mesoni femijen te fleje ne shtratin e vet, pa tundje, pa djep etj etj

Per konsulta Whatsapp

0693184501

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Artemisa Brahimaj

Artemisa Brahimaj

Themeluese e Bota e Gruas
Më të shikuarat

Postime të ngjashme

Direct Transfer IBAN: